U najavi su Natječaji iz operacije 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“

U najavi su Natječaji iz operacije 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“

Za 2020. godinu u najavi su natječaji iz operacije 4.1.1. „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“ za sljedeće sektore:

· svinjogojstvo - ulaganja u reprocentre u sektoru svinjogojstva,

· peradarstvo - prelazak sa kaveznog na alternativni način držanja u proizvodnji konzumnih jaja,

· povrćarstvo - ulaganja u proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru i

· voćarstvo - ulaganje u restrukturiranje postojećih i/ili podizanje novih višegodišnjih nasada, isključujući restrukturiranje postojećih vinograda za proizvodnju grožđa za vino.

Intentizeti potpore se kreću do najviše 50% ukupno prihvatljivih troškova uz iznimku mladih poljoprivrednika koji mogu ostvariti i do 70% ukupno prihvatljivih troškova. Za više informacija posjetite službenu mrežnu stranicu Programa ruralnog razvoja ili kontaktirajte Fine´sa Consultings tim koji će vas provesti kroz cjelokupan proces od razrade ideje do uspješne realizacije projekta.

Dorotea Marčec, viši stručni suradnik

TEL: 042 492 968

MOBITEL: 091 6396 958

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće