„Jačanje konkurenosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“

„Jačanje konkurenosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“

U eSavjetovanju je objavljen dugo očekivan Poziv „Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju“ putem kojeg se sufinanciraju aktivnosti ulaganja u zelene i/ili digitalne tehnologije s ciljem jačanja konkurentnosti i poticanja rasta MSP-ova kao odgovor na izazove tržišta uzrokovane virusom COVID 19.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala i srednja poduzeća. Najniža vrijednost potpore po projektu iznosi 500.000 HRK, a najviša 7.500.000 HRK. Intenziteti potpora ovise o kategoriji prihvatljivih troškova, a kreću se od 35% do 70% U okviru Poziva ukupno je na raspolaganju 1.140.000.000 HRK.

Kategorije prihvatljivih troškova su:

·         ulaganje u materijalnu i nematerijalnu imovinu ;

·         unapređenje i inoviranje organizacije poslovanja;

·         savjetodavne usluge;

·         usavršavanje djelatnika;

·         ostali troškovi povezani s projektom.

Objava Poziva očekuje se u svibnju 2021.g, stoga krenite u pripremu projekata na vrijeme! Za detaljnije informacije o korištenju bespovratnih sredstava kontaktirajte tim Fine'sa Consultings koji će Vas provesti kroz cjelokupni proces projekta od razrade ideje do uspješnog završetka projekta. 

tel: 042/492-950; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće