ULAGANJE U ICT – BESPOVRATNA SREDSTVA DO 90%

ULAGANJE U ICT – BESPOVRATNA SREDSTVA DO 90%

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je 21. rujna 2015. godine javni poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT)". Za ovu je namjenu poduzetnicima u razdoblju 2014-2020. ukupno na raspolaganju 22.800.000 kuna.

Najniža potpora po ovom javnom pozivu iznosi 100.000,00 kuna. Maksimalni intenzitet potpore iznosi 90% prihvatljivih troškova projekta, a ukupna potpora male vrijednosti ne može preći prag od 1.500.000,00 kuna.

Prihvatljivi prijavitelju su subjekti koji ulažu na područjima jedinica lokalne samouprave iz 1., 2. i 3. skupine i na području jedinica regionalne samouprave koje pripadaju 1. skupini sukladno Odluci o razvrstavanju jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave prema stupnju razvijenosti te u jedinicama u brdsko-planinskim područjima i jedinicama na otocima i otočnim skupinama

Prihvatljive aktivnosti odnose se na optimiziranje poslovnih procesa, nabavu računalne opreme i softvera (standardnih i out-of-box koji su, između ostalog, vezani za unapređenje minimalno jednog poslovnog procesa (strateško planiranje, upravljanje rizicima, upravljanje ljudskim potencijalima, financije i računovodstvo, upravljanje imovinom, logistika, marketing, nabava i prodaja), aktivnosti obuke zaposlenika i dr.), koje za cilj imaju jačanje tržišne pozicije MSP i povećanje njihove konkurentnosti te ujednačenog razvoja svih područja RH.

Poziv se vodi u modalitetu privremenog otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s krajnjim rokom za podnošenje projektnih prijava do 15. siječnja 2016. godine.

Za detaljnije informacije o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava kontaktirajte Fine'sa tim (e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel.: 042/492-950) koji će za Vas provesti cjelokupni proces projekta od razrade ideje, pripreme dokumentacije, apliciranja, provođenja do postprovedbenog izvještavanja.

Izvor: http://www.minpo.hr/default.aspx?id=6268

 

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće