Novi programi poticanja malih gospodarstava!

Novi programi poticanja malih gospodarstava!

Vlada je u srijedu, 11.02.2015 godine prihvatila kreditne programe "Mikrokreditiranje – prvi korak u poduzetništvo" i "Program poticanja ulaganja u vlasnički kapital inovativnih subjekata malog gospodarstva", Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO).

 

1. Mikrokreditiranje

Cilj programa 'Mikrokreditiranje – prvi korak u poduzetništvo' odobravanje je mikro kredita novim trgovačkim društvima, obrtima te subjektima malog gospodarstva koji posluju do 24 mjeseca. Najniži iznos kredita je 10 tisuća, a najviši 120 tisuća kuna. Kamatna stopa je 0,99% godišnje, fiksna.

2. Program poticanja ulaganja u vlasnički kapital inovativnih subjekata malog gospodarstva

Programom poticanja ulaganja u vlasnički kapital inovativnih subjekata malog gospodarstva, odobravat će se dodatna sredstava u obliku bespovratne potpore poduzetnicima čiji su potencijal prepoznali privatni ulagači.

Korisnici su poduzetnici u ranoj fazi razvoja poslovanja koji će sredstva iskoristiti za daljnji razvoj i/ili komercijalizaciju inovativnog proizvoda ili usluge. Najniži iznos pojedinačne potpore je 50 tisuća, a najviši 200 tisuća kuna.

Kako biste na vrijeme predali prijavu za navedeni program kreditiranja i bespovratnih sredstava obratite se konzultantskom timu Finesa Grupe na broj telefona 042/492-950 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  koji će za Vas izraditi svu potrebnu dokumentaciju i prijavu!

 

 

 

 

 

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće