Raspisani programi zajmova HAMAG-BICRO

Raspisani programi zajmova HAMAG-BICRO

 

HAMAG-BICRO je 3. listopada 2016. godine raspisao Program Mikro i Malih zajmova. Programi su namijenjeni mikro i malim poduzetnicima za financiranje investicija i/ili obrtnih sredstava.

 

  

Program mikro zajmova za obrtna sredstva namijenjen je za:
- financiranje obrtnih i trajnih obrtnih sredstava;
- pripremu izvoza te;
- poboljšanje kvalitete usluge u turizmu.

Iznos zajma može iznositi od 1.000 - 25.000 EUR, a rok otplate od 1- 3 godine sa počekom od 6 mjeseci. Kamatne stope kreću se u rasponu od 1,5% do 3,5%, ovisno o indeksu razvijenosti županije u koju se ulaže..

Program malih zajmova i mikro investicijskih zajmova namijenjen je za:
- osnivanje obrta i trgovačkih društava;
- modernizaciju i proširenja već postojećeg poslovanja;
- samozapošljavanje.

Mali zajam može iznositi od 25.000 – 50.000 EUR, s rokom otplate od 1 – 10 godina, dok mikro investicijski zajam može iznositi od 1.000 – 25.000 EUR s rokom otplate od 1 – 5 godina. Postoji mogućnost počeka u roku do najviše 12 mjeseci. Kamatne stope za navedene zajmove kreću se od 0,5% do 1,5% ovisno i indeksu razvijenosti županije u koju se ulaže.

Rok važenja programa je do iskorištenja sredstava ili najkasnije do 31.12.2020.

Za detaljnije informacije o mogućnosti ishođenja zajmova kontaktirajte Fine´sa tim, koji će za Vas provesti proces prijave na poziv, na broj telefona 042/492-950 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova web stranica koristi kolačiće (cookies) da bi se osigurao pravilan rad web stranice, unapređenje iste, a sve u svrhu poboljšanja iskustva u pregledavanju web stranice. Ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića odaberite Prihvaćam kolačiće, a ukoliko niste suglasni odaberite Odbijam kolačiće.
Saznaj više Prihvaćam kolačiće Odbijam kolačiće